Historik/Syfte

Ulvö Hockey

Historik

Föreningen Ulvö Hockey bildades 2012 i Örnsköldsvik. Idén bakom denna förening har vuxit fram under ett antal år av ett kompisgäng, till en början var det mest som en rolig återkommande grej som diskuterades och fabulerades under gemensamma vistelser på just Ulvön. Vart efter åren gått så blev det seriösare tongångar samtidigt som man såg ett ökat behov av denna typ av verksamhet samt ökad oro kring utarmandet av breddverksamheten runt hockeyn i Örnsköldsvikstrakten.

Ulvö Hockeys mål och syfte:

Ulvö Hockey vill bidra till att väcka och utveckla intresset för hockeyn i och omkring Örnsköldsvik. Föreningen vill också bidra till att främja aktiva medlemmar som har för avsikt att förkovra, utbilda eller fortbilda sig inom hockeyn för framtida bruk.

Föreningens målgrupp är i första hand att snappa upp spelare som är på väg eller har slutat sin tidigare aktiva karriär. Man har för avsikt att ge dessa individer möjligheten att spela ishockey utan att för den skull försaka allt för mycket övrig fritid.

I övrigt skall föreningens ledord vara glädje och kamratskap.

Om du önskar övrig information gällande vår klubb så kontakta gärna någon ur vår styrelse så berättar vi mer. Kontaktuppgifter hittar du här.

You must log in to post a comment.